14 november 2012

Ett kort till utmaningen hos Pion Design

Vågar jag erkänna att jag bara hade två papper från Pion Design i min scrap-vrå??
Jag vet inte om min kompis Ullis som är med i deras design-team kommer förlåta mig för det... Eller jo, det gör hon nog! För hon vet att jag tycker den här typen av mönstrade papper är jättefina, men det är inte min stil...
Men vilken tur att jag hade dessa två papper, för av det kunde jag göra ett kort! Och då kan jag vara med och tävla i Pions november-utmaning då man ska tolka Ullis söta skiss som ser ut så här:


Det passade mig perfekt att göra ett kort, eftersom jag hade fått en beställning av en tjej på jobbet som ville skicka ett "Tänker på dig"-kort till sin mormor! Hon ville gärna ha blommor på, och i lite romantisk stil! Perfekt!
Så här blev kortet:


Det är som sagt papper från Pion Design, samt blommor och bokstavsstickers från Prima.
Det mörkgrå bandet du skymtar bakom vimplarna, samt som en liten snutt inuti kortet är ett sånt där band som brukar sitta i halslinningen på blusar och tunikor för att man ska linda dem runt galgen så att de hänger på plats.
Det brukar ju vara allra viktigast i butiken så att inte klädesplaggen faller ner på golvet när fruntimren är där och rycker och sliter, men när man väl kommer hem med plagget brukar iallafall jag klippa bort banden och istället använda dem på det här sättet!


3 kommentarer:

Lena sa...

Åh var det det kortet jag hade önskat?! Blev ju superfint! Stort tack till dig tjejen! Kram!

Chris_P sa...

Supersnyggt!!!

Jenny Källman sa...

Vilket fint och stilfullt kort. TAck för senast. Kul att du hälsat på i min blogg. Din skiss inspirerade mig väldigt. I måndags hade jag träff med mina kompisar och jag gjorde då två kort till utifrån samma skiss men med olika färgställningar. Sedan undrade en av mina Kompisar om jag kunde göra 3 Grattis kort till Satfettlaget i orientering som vann SM guld. Använde då skissen och gjorde 3 likadana kort men med pappren på olika ställen. Ska lägga ut dem på min blogg när de är helt färdiga.
Kram Jenny