15 januari 2013

En cool skateboardåkare

Den här layouten pysslade jag ihop när vi var i Romme förrförra helgen.
Jag hade nämligen med mig scrap-saker eftersom vi före Romme-visiten hälsade på hos svärföräldrarna och var på resande fot i 10 dagar. Jag klarar väl inte av att INTE scrappa på TIO dagar heller!! ;-)
Tyvärr blev det ingen slalomåkning för mig i Romme då jag var rejält snorig och hade ont i halsen... Men då var det ändå tur att jag hade scrapsakerna med mig!

Layouten började som ett dt-uppdrag till Veckans Skiss vecka 2. Men ju längre jag jobbade med layouten ju mindre tyckte jag den liknade skissen... Och så blev jag inte klar att publicera den till rätt datum förra veckan, så... Det fick bli en helt vanlig layout! ;-)


De lite större hexagon-formerna är stämplade med en Studio Calico-stämpel.
Papprena kommer från Glitz' serie Cashmere. Det är framsidan du ser mest av. Jag har klistrat in små delar av det svarta hexagon-mönstrade pappret ovanför och under fotot samt i vänsterkanten.

Den fina tagen kommer från Panduro, och är nyinköpt i deras butik i Kupolen i Borlänge. Jag tog en shoppingrunda en av dagarna i Romme (ca 1,5 mil från Borlänge). Jag behövde ändå åka till Apoteket för att inhandla Strepsils och Nezeril för att "bota" min förkylning.

De fina runda dekorationerna kommer från Glitz och matchar fint ihop med papprena tycker jag, trots att de kommer från en annan serie än papprena!

Titelbokstäverna kommer från American Crafts (de stora) och från Basic Grey (de små).

4 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Gillar verkligen att du tagit upp hexagonerna i bakgrundspappret och låtit dem vara med i alla möjliga storlekar och varianter.

Jonna sa...

Galet snyggt!

Päivi sa...

Wow, läcker! Dina layouter faller mig verkligen i smaken!

Tone-Lill sa...

Denne LOen er kjempe artig. Liker bruken av hexagons i forskjellige størrelser og media. De papirene her er jo bare lekre
:)