6 oktober 2012

Med well-papp som bakgrund

Förra veckan visade jag upp min allra första layout där jag använt wellpapp som bakgrundspapper i Kristinas scrapbooking-bloggen!
Jag grundade wellpappen med vit akrylfärg, och färgade in olika partier med brun Distress stain, och chalkade kanterna med Distress-dyna.
Testa gärna, det var jätteskoj!Jag kan stolt berätta att det är Pontus som fotograferat flertalet av bilderna på layouten! Visst är han duktig!?
Jag hade ingen möjlighet att fotografera den i dagsljus då jag jobbar hela dagarna. Men han är ju hemma från skolan redan vid 14-tiden!Papprena jag använt är mestadels spillbitar jag hade kvar från Primas härliga serie Nature Garden. Dekorationerna är många! Du ser t.ex. guld-rosetter, vita små rosenknoppar, stora vita rosor, mellanstora aprikosfärgade rosor och en bit vacker spets. Allt finns hos Kristinas Scrapbooking!


Bokstäverna kommer från Prima. Den mörka "spetsen" har jag stansat ut i brun cardstock med hjälp av Martha Stewart-kantstansen Doily Lace.


Jag har också klämt in två av de vackra ”hattnålarna”, en charm i form av en G-klav och några rhinestones.


1 kommentar:

AnnaB sa...

Så fint! Bakgrunden är jätteläcker! Så himla praktiskt att kunna ta hjälp av barnen för att få till fotografier i dagsljus! :)