6 februari 2012

Practical Scrappers - fortfarande med i tävlingen!

Jippie!! I lördags morse såg jag i Practical Scrappers blogg att jag var en av dem som ytterligare en gång gått vidare i deras layout-tävling!!
Och vill du hjälpa mig att gå vidare i tävlingen är det HÄR du röstar!

Den här layouten tävlar jag nu med:


Jag ritade den rutiga ramen runtom layouten till att börja med.
Regeln var att man skulle använda svart och vit och sedan ytterligare en färg som kontrasterade. Jag visste ju hur snyggt rött kan vara ihop med svart och vitt, så det är klart att jag valde det!


Jag har använt mig helt och hållet av Echo Parks Happy Days-serie.Riktigt coola dekorationer till en sån cool kille!


När jag kände att jag var klar med layouten tittade jag för säkerhets skull på reglerna igen, och såg att man skulle ju ha TVÅ foton på sin layout! Jag hade då bara ett foto, det stora du ser på bilden!! Panik! Vad göra??
Jo, jag printade ut ytterligare ett likadant foto, beskar det och limmade det nere i högra hörnet tillsammans med de små dekorationerna som redan satt där! Puuh!!3 kommentarer:

marit sa...

Ur snygg layout, gillar ramen runt jätte mycket. Ska genast bege mig och rösta.

La Vikinga sa...

Den här hade jag missat att kommentera; men jag gillar ramen du gjorde. Den ser så perfekt ut att jag trodde att det var ett mönstrat papper... Alla svarta fält är lika stora och så...

Krya på dig

Charlotta

cri_kee sa...

Den här layouten gillar jag massor! Gillar temat svart/vitt och det röda. Enkel men ändå så många goa detaljer att se på!