11 februari 2012

Allt kul har ett slut...

Och nu var det sluttävlat för mig hos Practical Scrappers...
Jag gick inte vidare till sista omgången. Man kan säga att jag snubblade på målsnöret... Äsch, just nu orkar jag ändå bara fokusera på att bli frisk från den här envisa sjukdomen! Antingen är det lunginflammation, eller så är det influensa... Läkaren visste inte riktigt, men skrev ut antibiotika "för säkerhets skull".

Nå, hur som helst, trist att inte komma med till slutet. Men något jag är nöjd med är alla de layouter jag gjort till de olika deltävlingarna som jag tyckte blev riktigt bra!
Här är mitt sista bidrag, här skulle huvudfärgen vara röd, man skulle ha med hjärtan och temat skulle vara kärlek.


Gillar verkligen den maffigt djupröda bakgrunden! Det blir så fint med rosa och turkost ihop med det!


Chipboard-hjärtana har jag klätt i mönstrat papper, vart och ett! 
Nä, förresten! Två av dem har jag målat med Glimmer Glaze, det är de där mörkröda!4 kommentarer:

marit sa...

Tråkigt för dig att du inte gick vidare men du ska vara stolt över att du kom så långt som du gjorde och fina layouter fick du gjort också. Den här layouten är urläcker, så snyggt med färgkombon.

linda sa...

vilken jättefin LO du gjort, och vilken underbart vacker bukett med en av mina favoritblommor. hoppas du haft en fin helg kram linda

La Vikinga sa...

Åh vilken vacker LO och grattis till nya uppdraget!!! DET var väl ett gott slut om något!! Då spelar det väl ingen roll om man vunnit en tävling...

Charlotta

Kicki Månsson sa...

Man kanske skulle ta tag i högen av min systers bröllopsbilder snart =)... Jag ska vara med scrapgalens cc för att få igång mitt skapande igen =)