22 januari 2012

Tävling hos Practical Scrappers

Jag har under veckan som gått deltagit i en layout-tävling i en amerikansk inspirations-blogg som heter Practical Scrappers.
Man uppmanades skicka in en layout man gjort de senaste två månaderna, och jag skickade in min favorit Mera slush, som ser ut så här:


Ni har ju sett den förut, eller hur? Javisst, det var med den jag vann en utmaning hos Mollys scrapbooking i slutet av förra året!
I tävlingen hos Practical Scrappers var det helt ok att delta med en layout som inte var gjord just för detta tillfälle.

Och vet ni va'??!! Jag gick vidare! Tack till er som röstade på mig!
Först blev jag utvald bland 120 inskickade bidrag att vara med i en andra omgång tillsammans med 79 andra. Vi som gick vidare skulle göra en ny layout efter en skiss, och jag skickade in en layout som ser ut så här:


Jag valdes då ut tillsammans med 24 andra bidrag och gick vidare!! Kul!!

Nu är det omröstning i bloggen för fullt, gå gärna in och kika på bidragen! Du hittar dem här! Mycket fint att inspireras av!

Så nu får ni hålla tummarna att denna layout duger i konkurrensen!
Vi 25 har redan fått i uppdrag att inspireras av någon eller några av bilderna här nedan, och skapa en ny layout som vi ska fortsätta tävla med för att till slut få fram en etta, en tvåa och en trea som vinner fina priser!
Man måste också ha med minst fyra av dessa saker: knappar, chipboard, vimplar, band, öljetter, etiketter (tag).
Färgglatt!! Härligt!! De här bilderna inspireras jag mycket av! Det kommer nog bli en layout med mycket färg och roliga former! Så, dags att sätta sig i scraphörnan! Layouten måste vara klar d. 27:e! Skynda, skynda!

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Jag hejar i alla fall på dig och har varit förbi och röstat! Så lycka till - skulle vara kul om du kom högt upp i slutresultatet!!!

Charlotta