18 januari 2012

Scrapliftning av Maya!

Idag ska jag visa er två kort, men bara det ena har jag gjort!
Det andra är gjort som en lift av mitt kort!
Maya är en scrap-kompis som liksom jag hänger på forumet Svensk Scrapbooking. Där startade hon en tråd med en uppmaning att man skulle kika runt i varandras bloggar och sedan lifta något alster man hittade!
Jag kommenterade i tråden att jag tyckte det var en kul idé, men att jag inte "lovade" att haka på. Däremot var alla välkomna in i min blogg och låta sig inspireras och kanske lifta något. Maya nappade på det, och hittade ett kort som jag gjorde i somras!

Så här såg mitt kort ut:
Och så här blev hennes superfina kort! Hon har använt October Afternoons papper som är helt underbara. Kolla vad fint hon har klippt ut vimplar och fäst dem med Bakers twine som är så poppis just nu! Gillar speciellt den där tårtpappers-vimpeln samt den söta lilla textstämpeln hon använt (eller var det en rub-on??)


Kika gärna in i hennes blogg om du behöver kort-inspiration! Hon gör jättefina kort, och har många roliga stämpelmotiv som hon färglägger proffsigt!

1 kommentar:

Maya Isaksson sa...

Tack så mycket för de fina orden :) De värmer! Det var så roligt att lifta ditt fina kort att det lite gick av sig självt!