11 maj 2013

Utmaning att använda band hos Scrappa Loss!

Jag hittade en kul utmaning hos inspirationsbloggen Scrappa Loss som kanske inte var tänkt för mig egentligen...  Utmaningen var att skapa ett alster med minst fyra olika band på!
Jag använder alltför sällan band, men desto större blir ju utmaningen för mig att använda det!
Jag såg framför mig direkt hur layouten skulle se ut, och satte igång med den på en gång!
Så här blev det:


Jag grundade cardstocket med turkost mist som jag stöpplat på pappret med hjälp av en ihopknycklad plastpåse. Sen stänkte jag lite turkos mist och svart ink på det också!


Några stämplar passade också bra här tycker jag. Dels den läckra med chevronpilarna på rad. Dels textstämpeln "Enjoy the ride" från Studio Calico passade perfekt här. Ifall du undrar kan jag säga att ja, det var meningen att det skulle bli stämplat lite slarvigt så att bara halva texten syns! ;-)


Jag har gjort egna halvpärlor (gröna) med hjälp av Rangers Dimensional Pearls
Sen klämde jag dit några från Prima också (de turkosa).
Banden jag använt är chevron-mönstrade band i turkost och grönt, Crispy-band, turkosa band med vita prickar, en bit måttband, ljusblått sidenband samt det svarta snöret på etiketten som sitter bakom fotot!


Uppdatering 2013-05-26: Jag vann denna utmaning!! Tjohooo! Massor av fina bidrag kom in, och de röstade fram just MIG som vinnare!!! Glädje!!

3 kommentarer:

Päivi sa...

Band är jag urusel på att använda. Så läckert du använt dem. Gillar färgerna! Turkost kan aldrig bli fel ;)

Tillhör inte ScrappaLoss längre men kikar in med en kommentar ändå ;D (kommer från SS forumet nu)

Ha det bäst!

Johanna sa...

Verkligen ett tufft bidrag, gillar hur du använt banden på din LO. Färgkombinationen är superhäftig! Tack för ditt bidrag till ScrappaLoss-tävlingen! Och Lycka till!

Lena_J sa...

For en fantastisk LO. Digger måten den er satt opp på, og fargene er jo helt herlige. Takk for at du er med og deltar hos oss på ScrappaLoss!