19 november 2011

Adventsutmaning hos Scrapgalen

Ni missar väl inte årets bästa adventskalender?? Den hos Scrapgalen!
Nä, jag vet att det inte är första advent riktigt än, men vi smygstartar och hoppas på så sätt att det snabbare kommer lite snö, och det snabbare blir julafton!! ;-)Här har jag saxat direkt från Scrapgalens blogg:

Adventsutmaningen består utav 4 st olika utmaningar som kommer att löpa under en veckas tid och du kan välja att delta i en eller flera utav deltävlingarna. För varje deltävling du deltar i erhåller du 1 st lott. Om du placerar dig på pallplats erhåller du, utöver denna första lotten:

* 3:an får 1 st extra lott och ett presentkort värt 50 kr
* 2:an får 2 st extra lotter och ett presentkort värt 100 kr
* 1:an får 3 st extra lotter och ett presentkort värt 150 kr.

Detta innebär att om du skulle delta i alla tävlingarna och har turen att kamma hem vinsten i alla tre, så får du maximalt 16 st lotter! 

Varje deltävling har deadline för inlämning följande fredag klockan 16:00 och du deltar genom att lägga till ditt bidrag i en länklista som ligger i botten på varje tävlingsinlägg. Ditt bidrag kommer då att synas som en liten tumnagelbild sist i inlägget. 1:a, 2:a och 3:a utses genom röstning i designteamet.


På julafton kommer vi sedan att lotta fram en vinnare utav en härlig, scrappig Julklapp med ett värde på ca 500 kr!Adventsutmaningen 2011 - Deltävling 1:

Den första utmaningen består i att skapa din egen juldekoration. Du har fria händer bara det är en juldekoration. Läs mer om utmaningen på Scrapgalen-bloggen!

Inga kommentarer: