28 februari 2010

Slut på sportandet!

Så var sportlovet slut för denna gång... :-((
Vi är hemma igen efter en händelserik vecka! Ungarna har kanske suttit lite väl mycket vid datorn, och jag har kanske scrappat lite väl mycket (eller, förresten... Kan man verkligen scrappa FÖR mycket?? Näää...), och det har kanske varit lite väl mycket OS hela tiden...
Men jag kan nog summera ett ganska lyckat sportlov ändå! Lasse har fått träna riktigt mycket skidor nu inför hans medverkan i Vasa-stafetten till helgen!!

Idag var ju jag och ungarna tvungna att komma ut en stund för lite frisk luft före den långa bilfärden hem. Vi fick gammalt bröd (Wasa knäckemackor) av farmor och tog en promenad bort till änderna vid Storbron. De blev mätta, och jag tyckte jag såg att grabbarna mumsade på lite också!!



Jag sa ju att jag scrappat en del den här veckan. Det mesta är dt-uppdrag som jag inte kan visa än. Men jag gjorde en l-o av alldeles "eget" material också, och den visar jag gärna!
Det är ett färgglatt October Afternoon-papper med söta bilder på Pontus. Tror att det var sommaren 2003, och han var alltså 2 1/2 år.
Jag har chalkat två stycken trollsländor i grungeboard, och klippt ur det lilla trädet ur ett annat October Afternoon-papper. Titeln är också den October Afternoon, plus de små söta Adornit-bokstäverna som ju är sååå användbara! Du köper dem hos Scrapgalen!


Allt från mig för denna gång. Ses nästa vecka då!!

2 kommentarer:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Välkomna hem! Så snygg layout! OA i rörr och härliga foton, längtar till sommaren! Kramar!

nbde2020 sa...

På samma fake rolex sätt följer den nya Breguet Tradition Dame 7038 den klassiska utformningen av Breguet-fallet men tolkar den här igen i fake Rolex en mindre 37 mm rosguldform. Tradition Dame 7038 går till en längd för att lägga till blixt till denna konservativa form, och rolex replica omger ramen med 68 briljantslipade diamanter och toppar den något undermåliga kronan med en stor kupolig rubin.
De stora förändringarna i Rolex replica den nya boutionsutgåvan Breguet Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 kommer med hjälp av urskivdesignen. Samma exponerade grå huvudplatta rolex kopia som tidigare modeller dominerar utsikten här, med en anmärkningsvärt balanserad layout med det fake cartier distinkta stötsäkra Breguet pare-chute balanshjulet vid 4 timmar motverkat av stora exponerade element vid 6 och fake IWC klockan 8.