16 januari 2011

Fikapaus!

Ja, det är dags att visa upp en layout jag gjort!
Fotot föreställer mig sittandes med en härlig kopp té och en smaskig brownie utanför ett café i Park City där jag och Marie var i oktober. Det blev liksom lunchen den dan...Hrmm...

Ser ni den färgglada "mugghållaren" som jag fäst nedanför fotot!? Den satt runt min pappmugg för att man inte skulle bränna sig om fingrarna, och den sparade jag såklart! Man är väl scrappare!?
Här har jag använt svart cardstock i botten, men också en bit kraftfärgad cardstock och lite grönt papper från BoBunnys serie Whoo-ligans.


Inuti mugghållaren placerade jag en tag med texten på. Tagen kommer från Canvas Home Basics.


På kanterna har jag stansat ut hål och sedan placerat well-papp från Inkido bakom hålen. Som dekoration har jag tryckt dit några knappar från Nikki Sivil och några urklippta motiv från Maja Designs papper ur serien Ska vi ta en fika?

En hel del av materialet hittar du hos Scrapgalen!!

2 kommentarer:

Maya sa...

Du gör ju massor av vackert själv! Och vilka fina bilder du tar!

Lovar att ta väl hand om "din" Slice! Den får ett gott hem här. Min mamma tycker jag är knäpp för att jag ger alla mina maskiner namn och pratar med dem *asg* (Ska nu gå och göra en espresso med hjälp av "Nessie" och bredvid henne står ögonstenen Kitchen Aiden "Berta")

Ulrika sa...

Hahaha!!
Tack för berömmet! Det blir jag jätteglad av att höra!
Det låter fullkomligt normalt att döpa sina maskiner! Go for it! ;-)