9 maj 2012

She Art med Christy Tomlinson

Hela helgen som gick har vi på Scrapgalen varit fullt upptagna med eventet Scrapbooking med hjärta, som var en fantastisk upplevelse! 
Dels var det en scrapträff under båda dagarna, men vi hade också bjudit in tre internationella kursledare som höll ett antal kurser, helt fantastiskt!

Jag gick en underbart inspirerande kurs för Christy Tomlinson som hette She Art. En del av er känner säkert igen begreppet med She Art, och har kanske gått någon av hennesonline-kurser.
Vi fick skapa en canvastavla med en kvinna på, och använda massor av klet och kladd!
Ni hittar det mesta av materialet hos Scrapgalen!

Här har jag börjat min skapande-process. Jag har klistrat på pappersbitar med hjälp av Mod podge som är som decoupagelim. Jag har också målat på papprena med transparant akrylfärg så att mönstrena i pappret fortfarande syns igenom.


Här har jag kommit ett steg till. Nu har jag målat med vit akrylfärg, droppat på ink, stämplat med en rutmönstrad stämpel.

Ni ser också två hjärtan. Dessa har jag skapat med texture paste och en schablon/stencil. Om du tittar riktigt noga ser du också ett "rutigt" mönster i hjärtana. Det gjorde jag mycket enkelt genom att pressa ner en bit punchinella i den våta texture pasten.Och här kommer min färdiga tavla. Det var jätteroligt att skapa denna, även om jag kanske inte blev 100% nöjd. Men nu har jag verkligen fått "kladda av mig"!
Jag har fått mig med mycket tekniktips och inspiration som jag kan använda mig av även på layouter framöver!

Här visar kursledaren Christy upp sin She Art-tavla som hon hade med som inspiration till oss.
Hon var otroligt inspirerande, och var en härlig person som bjöd på sig själv! Det märktes att hon älskade att lära ut, att det var hennes passion!


Jag var ju tvungen att låta mig fotograferas med min nya idol, Christy!
Thanks alot for ALL the inspiration you gave me, Christy! You're awesome!!
Länk till Christys fantastiska blogg: Christy Tomlinson - Do what matter most.

2 kommentarer:

AnnaB sa...

Det var en himla kul kurs! Jag tycker din tavla är jättehärlig!

Mikaela sa...

urläcker tavla!!!