8 maj 2012

Nu är Stella här!

Då hälsar vi vår nya familjemedlem välkommen!
Stella, 10 veckor gammal. En Cavalier King Charles spaniel och hur söt som helst!Det är min mamma som köpt den, och hon har förberett sig in i minsta detalj!
Lukas, Pontus och jag åkte med mamma till Nyköping igår för att hämta hem sötnosen.
Det gick riktigt bra, och även om Stella verkade tycka det var lite konstigt att komma till ett helt nytt ställe (mammas lägenhet), så kommer det gå så bra så!Här ser man Lukas gosa med Stella och hennes syster hemma hos kennelägaren där vi hämtade hunden. De älskade att bita oss i fingrar och tår, och skuttade och hoppade och var jätteglada!Här är ett foto på Pontus och Stella som blev väldigt fint. Jag lyckades fånga just det ögonblicket då hon tittade upp på honom. Kanske för att jag knäppte en miljon bilder... Klart att nån skulle bli bra.... ;-)


Det är kul att redigera! Här har jag lekt med lite olika effekter i Picasa. Originalet till vänster, och en läcker svart-vit variant till höger!3 kommentarer:

Hegu sa...

Vilken söt liten valp!! Vi har också en mormor i vår familj som skaffat en valp som vi passar några dagar per vecka. Det är toppen att få låna en hund lite då och då...men inte ha det fulla ansvaret...

Jag tittar in här på bloggen lite då och då för att beundra allt fint du skapar!:)

Kram
Helen

AnnaB sa...

O jösses, vilken sötnos...! :)

Hanna-Marie sa...

men åååå hjärtat smälte en aning här