27 oktober 2009

Några lay-outer från scrap-helgen

Jag vill visa två av de sju lay-outerna jag gjorde under helgens hysteriska scrap-mara!
De andra är lay-outer som jag gjort som design-uppdrag för Scrapgalen och de kommer visas framöver! Håll utkik! Man kan säga att jag gått långt utanför ramarna och inspirerats av vintage!! Inte riktigt jag, men....


Den här layouten är gjort med produkter från Studio Calico vars månads-kit jag prenumererar på. Det bakersta pappret var vitt från början, men jag har inkat det med Distress Spicy marmalade. Bokstäverna i titeln är Basic Grey (prickiga) och Jenni Bowlin (små runda).
Tack pappa för hjälpen med titeln!

Här har ni stans största party-pinglor!! Annelie, jag och Ulrica som självklart inte gick och la sig efter scrapträffen på lördagen, utan var tvungna att härja runt på stan till 4 på morgonen!! Dagen därpå var vi ändå oförskämt pigga och fräscha (??) och orkade scrappa mellan 10 och 20! Wiiihaaa!!
Papper och textruta är från Pink Paislees läckra julpappers-serie Mistletoe & Co.
Chipboard-swirl från Fancy Pants som jag klätt med Basic Grey-papper.
Titeln är skriven med Heidi Swapps stickers Invisible som är helt vita med glansiga prickar på. När man sen färgar dem, t.ex. med Distress ink, färgas allt utom prickarna!
De lite mindre bokstäverna i titeln är Prima, bokstäverna är tygaktiga i strukturen och därför funkar de att färga in med t.ex. fluid chalk, såsom jag har gjort!

2 kommentarer:

Camillha sa...

De är verkligen rena och fyller syftet med en fulländad scrap! Du lyfter fram fotografiet!!!
Lycka till med nya bloggen! Vi ses!

nbde2020 sa...

Denna nya 9RA5-kaliber förbättrar ante på rolex kopior 9R6-seriens Spring Drive-rörelser på nästan alla meningsfulla sätt: det är nu ännu mer exakt (+/- 10 sekunder klockor kopior i månaden, förbättrad från 15 sekunder i månaden) tack vare termokompenserad reglering av kvartsoscillatorerna rolex klocka kopia - en innovation lånad från Grand Seikos kvartsrörelser i 9F-serien, men en första för Spring fake rolex Drive. Den har också en längre maktreserv - ökad till fem dagar (120 timmar) upp från tre, den är mer stötsäker på grund av en ny fake omega enhetscentrumbro i rörelsen, och hastigheten för datumändringen vid midnatt har varit dramatiskt ökat. Men Grand fake breitling Seiko-ingenjörer placerade också krona och lindningsstammen medan de omorienterar rörelsens 'Magic Lever' mech fake tag heuer utan att kompromissa med dess lindningseffektivitet, vilket resulterar i en tunnare total rörelse, vilket öppnar fake cartier upp många vägar för intressant klockdesign för framtida produkter.